Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktualizace pro ZX 10.1 na 10.1.9 a kopnflikt ZX 11.3 x AFR 12 možná vyřešen!

Aktualizace ZT 10.11.9 (to jest zatím té starší verze, aktuálně nejnovější je ZX 11.3)
 
Je vydaná nová aktualizace (zdarma pro uživatele ZT 10.1), verze 10.11.9
• ZoomText 10.1 lze nyní aktivovat i číslem od ZT 11
• Zprovozněné psaní speciálních znaků pomocí ALT+číslo
• Opravené vyslovování diakritiky v AppReaderu a DocReaderu
Aktualizaci lze stáhnout z rozhraní ZoomTextu či přímo z http://www.zoomtext.com/help/product-updates
 
Zkušenost s verzí ZX 11.3 ve Windows 7 s FineReaderem 12
 
Tuto nejnovější verzi jsem si nainstaloval místo ZX 10.1, protože ta ve Win7 s FineReadern 12 poměrně často (cca 2 hod.) začala "drhnout" při pohybu myši a někdy došlo k pádu ZoomTextu. Triochu se stituace vylepšila při přepnutí Win7 ze zobrazení Aero do Klasického zobrazení.
ZX 11.3 je opravdu stabilní, ale problémy s FineReaderem 12 se začaly projevovat paradoxně obráceně - zpomalovat začal AbbyyFineReader (opět po cca 2 hod. práce - editace, opravách textu) a po té někdy došlo k pádu - Double internal error C++. 
Snažil jsem se řešit problém na všech stranách - řeším přes Spektru - AiSquared - zatím výsledek nevím, ale i přes ABBYY Ukrajina, chtěli log ZX i Finereaderu, po té už i záznam Událostí ve Windows, ale asi bychom se stejně ničeho nedobrali. Napadlo mě přepnout ze zobrazení Klasické opět do Aera a Světe div se! vše funguje lépe - FineReader je někdy pomalejší při přdávání prázdných řádků Entrem, ale jinak v pohodě. Tak v kterém zobrazení Windows 7 opravdu ZoomText lépe pracuje? Zřejmě pro ZX 10.1 to je Klasické a pro ZX 10.3 Aero!?
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář